Nopea toimitus joka päivä 6,90 €. Yli 100 € tilaus ilman toimitusmaksua! Kässämessut netissä nyt viikonloppuna, kaikki -10 %!

Tuotteet‪» Kirjat & printit‪» Ohjeet‪»

Jenna K Sukkakortit

Jenna K Sukkakortit


Kampanjahinta
22,50 + toimituskulut
Alin hinta 30 vrk sisällä 25,00 €
Tarjouksen päättymiseen
Normaalihinta 25,00 €
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Alajärvi12 kpl heti
Netistä toimitettavissa12 kpl heti

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus
Rakastatko yllätyksiä?
Sukkakortit tuovat uutta jännitystä kirjoneulesukkien neulomiseen!

Nosta kortti, anna sattuman johdattaa tai kerää sukkakorttien kuvioista mieluisin yhdistelmä ja neulo itsellesi sukat, joilla on tarina.

Sukkakorttien kuviot on jaoteltu viiden eri teeman mukaisesti, mutta voit valita kuviot pakasta sattumanvaraisesti, tai ottaa kortin jokaisesta teemasta. Voit yhdistellä kuvioita, neuloa niitä ylösalaisin tai valita kortit, joiden sananlasku koskettaa sinua eniten. Valitse harmoniset värit tai käytä langanjämiä lankakorisi pohjalta. Kaavion kuviot on kirjoitettu kahdelle värille, mutta käytä luovuuttasi ja kokeile erilaisia väriyhdistelmiä.

Sukkakorttien tekstit ovat vanhoja suomalaisia sananlaskuja, joissa yhdistyvät aikaisempien sukupolviemme viisaus ja rakkaus kansanuskomuksiin.

Sukkakortit on pakattu kauniiseen pahvirasiaan. Pakkaan kuuluu ohjelehtinen, jossa on perusohje dk-vahvuudella neulottaviin villasukkiin sekä 25 korttia.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 105 x 148 x 30 mm.


Paino
0,05 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki