Nopea toimitus joka päivä 5,99 €. Yli 90 € tilaus ilman toimitusmaksua!

Virkkaa soma pupu-kranssi


Sisustus, Lapset by Anne N., 10.3.2022
Tarvikkeet:
Moppari
Alumiinilanka
Styrox-rengas
Tupsu 6 cm
6 mm virkkuukoukku

Aloita virkkaaminen suoraan renkaan ympärille kiinteillä silmukoilla kiepauttamalla lanka styrox renkaan keskeltä.

Virkkaa rennosti, äläkä kiristä lankaa niin lankaa on helppo siirrellä ja tiivistää niin, että styroxrengas peittyy.

Virkkaa renkaan ympärille moppari niin, että koko styrox-rengas piilossa.

Sulje kierros piilosilmukalla.

Jatka virkkaamalla 20 ketjusilmukkaa(ripustuslenkki). Kiinnitä loppupää ketjusilmukalenkin alkupäähän piilosilmukalla, katkaise ja päättele lanka.

Korvat(2 kpl):

Virkkaa 20 ketjusilmukkaa.
Aloita virkkaaminen kolmannesta ketjusilmukasta ja virkkaa 17 puolipylvästä. Virkkaa viimeiseen ketjusilmukkaan 4 puolipylvästä. Jatka virkkaamista ketjusilmukkarivin toiselle puolelle ja virkkaa 18 pylvästä. Virkkaa ketjusilmukka ja käänny. Virkkaa kiinteillä silmukoilla seuraava kerros ja ota alumiinilanka mukaan kulkemaan kiinteiden silmukoiden sisälle. Jätä alumiinilanka vähän pitkälle aloituspäästä niin, että voit sen avulla painaa korvan kiinni styrox-renkaaseen.
Virkkaa 16 kiinteääsilmukkaa, virkkaa seuraavaan neljään puolipylvääseen  kaksi kiinteääsilmukkaa, jatka virkkaamalla 17 kiinteääsilmukkaa. Katkaise lanka siten, että sitä jää pätkä korvien kiinnitystä varten. Katkaise alumiinilanka siten, että se jää vähän pitkälle.

Korvien kiinnitys:
Kiinnitä korvat molemmin puolin kolmen silmukan päähän ripustuslenkistä.

Paina pitkällä olevat alumiinilangan päät styrox-renkaaseen. Kiinnitä vielä korvat neulomalla langan pätkillä, mitkä jätit virkattuasi korvat. Katkaise ja päättrle langat neulottuasi korvat kiinni.

Töpöhäntä kiinnitetään alumiinilangan avulla keskelle alas, suunnilleen ripustuslenkin kanssa samaan linjaan. Leikkaa alumiinilangasta n. 10 cm pätkä. Taita alumiinilanka keskeltä ja pujota tupsu tupsussa olevasta kiinnityslenkistä alumiinilankaan. Paina alumiinilangan päät styrox-renkaan läpi. Taita läpi tulleet alumiinilangat siististi virkkauksen alle.

Koristeeksi voit kiinnittää kranssiin kauniin käsintehty merkin.?
54

54
54
54

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Hapsuvalaisin

Valkoinen hapsuvalaisin 5 mm langasta Materiaalit: kerä Super chunkya varjostinkehikko 20 cm metallirengas 40 cm Työvaiheet: Leikkaa 2 m pätkiä 39 kpl Taita hapsut keskeltä kaksinkerroin ja kiinnitä surmansilmukalla tasaisesti varjostinkehikkoon. ...

Pellavapyyhe

Materiaalit: Aivina -pellavalanka 16/4 250g 3 kpl 55 mm puurenkaita Muut työvälineet: 4 mm pyöröpuikot (esim. 60 tai 80 cm) sakset Yhdestä lankarullasta saa kolme n. 30 cm x 50 cm kokoista pyyhettä. Luo puikoille 60 silmukkaa. Neulo ainaoikeinneuletta, kunnes pyyhkeellä on pit...

Heijastava Pyrstötähti

Avaimenperässä on käytetty heijastavia helmiä ja heijastinlankaa. Pyrstötähden voi tehdä isompana tai pienempänä versiona. Isompi versio sopii hyvin vaikkapa koululaisen reppukoristeeksi ja se tehdään 2,5 cm helmen ympärille. Pienempi sopii hyvin avaimenperäksi ja se tehdään 2 cm...